Kosten inloopkast

De kosten voor een inloopkast kunnen variƫren van een paar tientjes tot enkele duizenden Euro?s. De prijs is namelijk sterk afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de afmeting, het materiaal en de eisen die aan de inloopkast gesteld worden. De kosten voor inloopkast hangen daarbij sterk samen met je eigen wensen.

Een simpele inloopkast

Heb je een kleine, aan de slaapkamer grenzende ruimte waar je niets mee doet? Dan kun je hier zonder veel kosten een inloopkast van maken. Een likje verf, wat planken tegen de muur, een rek om kleding op te hangen en je hebt voor ongeveer 300-400 Euro een eenvoudige inloopkast.

Grote inloopkast met veel mogelijkheden

Heb je een wat grotere ruimte ter beschikking, dan kun je een ruime inloopkast maken. Deze kan eveneens geheel naar eigen wens ingericht worden. Houd er wel rekening mee dat de kosten inloopkast oplopen, naarmate de kast groter en ruimer is. Je kunt er van uit gaan dat een inloopkast met de afmeting 200×300 cm je ongeveer 1500-2000 Euro gaat kosten, afhankelijk van je eigen keuzes wat materiaal en accessoires betreft.

Druk de kosten inloopkast

Wil je een leuke kledingkast met een beperkt budget? Optimaal genieten van de extra ruimte en luxe? Schaf dan tweedehands spulletjes aan waarmee je de inloopkast naar eigen smaak in kunt richten en honderden Euros kunt besparen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.